Urządzenia i Akcesoria
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů brambor na kostky (2 cm)
-
10 gramů čerstvého droždí
-
100 gramů mléka
-
50 gramů cukru
-
½ balíčku vanilkového cukru
-
125 gramů polohrubé mouky
-
125 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli plus na dochucení
-
50 gramů oleje
-
1 vejce
-
250 gramů másla
-
650 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
200 gramů kapra uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
-
pažitka, čerstvá a kopr na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
24.75 g
Kalorie
6525 kJ /
1557 kcal
Tłuszcz
130 g
Błonnik
2.45 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eska
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mousse ze tří druhů čokolády
4 godz. 30 min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Brak ocen
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Brak ocen
Zabaione
15 min
Ovčí jogurt
14 godz.
Velikonoční čokoládový Meringue
7 godz. 30 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Brak ocen
Vitello tonato
2 godz.
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 min