Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
honey10 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped10
-
tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)130 g
-
courgettes raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1586 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Rainbow Salad
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Basmati Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min