Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti

4.8 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves
    10 g
  • garlic clove
    1
  • honey
    10 g
  • olive oil
    30 g
  • lemon juice
    20 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 - 3 pinches
  • sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped
    10
  • tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)
    130 g
  • courgettes raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 379 kcal / 1586 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...