![Sautéed Shallots (350 g) Sautéed Shallots (350 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olive oil
lub 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Browned Shallots (250 g)
25 Min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min