Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.7 (24 oceny)

Składniki

Pizza Dough

  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp sugar
    lub 1 tsp malt powder
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    lub 2 tsp dried instant yeast (8 g)
  • 400 g strong white bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Margherita Topping

  • 200 g mozzarella, cut in pieces
  • 250 g tinned chopped tomatoes
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2673.5 kJ / 639 kcal
Białko
25.9 g
Węglowodany
79 g
Tłuszcz
24.2 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
4.6 g
Sód
997.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy