Urządzenia i Akcesoria
Panini cotti a vapore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 pezzi
Składniki
-
950 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, (6 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio extravergine di oliva q.b. per ungere
-
250 g farina di forza + q.b. per infarinare
-
1 cucchiaino di sale
-
3 cucchiaini di semi di sesamo bianchi o neri, + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Taralli alla pizzaiola
45 min
Crackers all'acqua
3 godz.
Grissini tricolore
3 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Crostini dorati
4 godz. 30 min
Crackers integrali al rosmarino
2 godz. 40 min
Crackers senza lievito
1 godz. 15 min
Gallette di mais alla paprika (senza glutine)
1 godz. 30 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Fette biscottate
5 godz. 50 min