Urządzenia i Akcesoria
Panini cotti a vapore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 pezzi
Składniki
-
950 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, (6 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio extravergine di oliva q.b. per ungere
-
250 g farina di forza + q.b. per infarinare
-
1 cucchiaino di sale
-
3 cucchiaini di semi di sesamo bianchi o neri, + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pizza assettata
1 godz. 45 min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 godz. 25 min
Panini alla zucca
4 godz.
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Pane integrale al vapore
2 godz.
Filone saporito
5 godz. 20 min
Panini basilico e pomodori secchi
3 godz. 15 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Crackers senza lievito
1 godz. 15 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Focaccia veloce in padella
40 min