Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Chicken and Lamb
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered200 g
-
lamb shoulder preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)400 g
-
salt3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil40 g
-
carrots cut in pieces (approx. 1.5 cm)400 g
-
turnips cut in 6 or 8 pieces (depending on size)250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water900 g
-
chicken breasts, skinless cut in fine strips (approx. 2 cm long)300 g
-
spicy sausages (e.g. merguez) (opcjonalnie)6
-
courgettes sliced (approx. 1.5 cm)400 g
-
couscous, medium grain350 g
-
raisins70 g
-
tinned chickpeas drained350 g
-
1 - 2 tsp chilli pasteharissa paste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
3753 kJ /
900 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
11.7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Pollock Croquettes with Olives
1 godz. 40 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min