Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, quartered
- 400 g lamb shoulder, preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 spicy sausages (e.g. merguez) (opcjonalnie)
- 400 g courgettes, sliced (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g tinned chick peas, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
lub 1 - 2 tsp chilli paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 11.7 g
Alternatywne przepisy
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Curried Prawns with Rice
1h
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15 min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min