Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di gorgonzola piccante
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Involtini di prosciutto
35 Min
Crema spalmabile al salmone
10min
Salsa appetitosa
10min
Salsa ricotta, basilico e miele
15min
Sciroppo di cacao
20 Min
Crema spalmabile al tonno
15min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Insalata capricciosa di carne
15min
Mousse alla vaniglia con granella di pistacchi
45 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Crema spalmabile alla mortadella
15min