Knusprige Spinattaschen mit Roquefort

Knusprige Spinattaschen mit Roquefort

3.7 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 Stück

Składniki

  • Blattspinat, frisch
    400 g
  • natives Olivenöl
    40 g
  • Sultaninen
    60 g
  • Pinienkerne
    60 g
  • Salz
    ½ TL
  • Roquefort in Stücken
    100 g
  • Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
    1 Packung
    1 Packung Brickteig
  • Butter geschmolzen, zum Bestreichen
    50 g
  • Ei verquirlt
    1
  • Sesam (opcjonalnie)
    1 EL
    1 EL Mohn

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 118 kcal / 494 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 0.85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...