
Urządzenia i Akcesoria
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 Stück
Składniki
-
Blattspinat, frisch400 g
-
natives Olivenöl40 g
-
Sultaninen60 g
-
Pinienkerne60 g
-
Salz½ TL
-
Roquefort in Stücken100 g
-
Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny1 Packung
-
Butter geschmolzen, zum Bestreichen50 g
-
Ei verquirlt1
-
Sesam (opcjonalnie)1 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
118 kcal /
494 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
0.85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy