![Biscottini cipolla e semi di zucca Biscottini cipolla e semi di zucca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0165312E-E9DC-41DE-81BB-62B0D80FBB67/Derivates/DA9AB491-842D-4ACE-8116-3AD01F030A70.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di fiocchi di farro
- 100 g crusca di frumento
- 500 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- ½ bustina di lievito in polvere
- 2 uova
- 30 g di semi di zucca + q.b.
- 40 g di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1h
Involtini di branzino con sugo alla puttanesca
1h
Yogurt alla pesca con croccante alle noci
45min
Filetti di agnello all'aglio
1h
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1 Std. 5 Min
Croccante alle arachidi
1 Std. 30 Min
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40 min
Caramelle gommose alla liquirizia
7h 20min
Delizia alle caramelle toffee
2 Std. 30 Min
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40min
Aperitivo alla fragola
15 min
Mojito analcolico (TM6)
10min