Urządzenia i Akcesoria
Biscottini cipolla e semi di zucca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 pezzi
Składniki
-
50 g di fiocchi di farro
-
100 g crusca di frumento
-
500 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
-
½ bustina di lievito in polvere
-
2 uova
-
30 g di semi di zucca + q.b.
-
40 g di cipolla disidratata
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
11 g
Kalorie
525 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis di prugne
1 godz. 15 min
Verdure sottaceto
48 godz.
Torta cioccolato, caramello e noci
1 godz. 40 min
Zucchero alle caramelline alla fragola
10 min
Polvorones de Día de Muertos
1 godz. 10 min
Torta di uva
3 godz.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 godz.
Uova mimosa con sardine
35 min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min
Tapenade al tonno
10 min
Succo detox al pompelmo, mela e lamponi (TM6)
15 min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1 godz.