Biscottini cipolla e semi di zucca
TM6 TM5

Biscottini cipolla e semi di zucca

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g di fiocchi di farro
  • 100 g crusca di frumento
  • 500 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
  • ½ bustina di lievito in polvere
  • 2 uova
  • 30 g di semi di zucca + q.b.
  • 40 g di cipolla disidratata
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
525 kJ / 125 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy