
Urządzenia i Akcesoria
Biscottini cipolla e semi di zucca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 pezzi
Składniki
-
50 g di fiocchi di farro
-
100 g crusca di frumento
-
500 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
-
½ bustina di lievito in polvere
-
2 uova
-
30 g di semi di zucca + q.b.
-
40 g di cipolla disidratata
-
½ cucchiaino di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
125 kcal /
525 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy