Biscottini cipolla e semi di zucca

Biscottini cipolla e semi di zucca

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 pezzi

Składniki

  • 50 g di fiocchi di farro
  • 100 g crusca di frumento
  • 500 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
  • ½ bustina di lievito in polvere
  • 2 uova
  • 30 g di semi di zucca + q.b.
  • 40 g di cipolla disidratata
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 125 kcal / 525 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...