Urządzenia i Akcesoria
Mexican Rosemary Punch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
brauner Zucker50 g
-
Ingwer, frisch in Scheiben10 g
-
Rosmarin davon 2 Spitzen abgezupft und beiseitegelegt3 Zweige
-
Grapefruit Saft ausgepresst1
-
Eiswürfel100 g
-
Tequila gold50 g
-
Orangenlikör (z.B Cointreau)20 g
-
Zitronensaft1 - 2 Spritzer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tropischer Rum
10 min
Frozen-Erdbeer-Daiquiri
10 min
Maracuja-Mojito
10 min
London - Pimm's Cup
5 min
Maracuja Margarita
5 min
Gin-Basil-Smash
10 min
Frozen Cranberry Margarita
5 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
French 75
5 min
Cosmopolitan
40 min
Basil Smash
2 godz. 15 min
Limetten-Grapefruit-Cooler
10 min