酸辣豬軟骨湯
TM5 TM6

酸辣豬軟骨湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 1200 克 水
  • 30 克 米酒
  • 400 克 豬軟骨, 切塊,川燙備用
  • 5 根 香菜根
  • 30 克 紅蔥頭, 拍碎
  • 2 根 新鮮香茅
  • 15 克 南薑, 新鮮根部, 切段
  • 5 片 檸檬葉
  • 5 根 乾辣椒
  • 15 克 新鮮紅辣椒
  • 100 克 蘑菇, 對半切
  • 1 茶匙 乾辣椒粉
  • 1 ½ 大匙 棕櫚糖
  • 45 克 魚露
  • 45 克 檸檬汁
  • 8 片 新鮮九層塔

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1040 kJ / 249 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy