Urządzenia i Akcesoria
酸辣豬軟骨湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
米酒30 克
-
豬軟骨 切塊,川燙備用400 克
-
新鮮香菜根5 根
-
紅蔥頭 拍碎30 克
-
新鮮香茅2 根
-
南薑 切段15 克
-
檸檬葉5 片
-
乾辣椒5 根
-
新鮮紅辣椒15 克
-
100 克 新鮮草菇, 對半切蘑菇 對半切100 克
-
乾辣椒粉1 茶匙
-
棕櫚糖1 ½ 大匙
-
魚露45 克
-
檸檬汁45 克
-
新鮮九層塔8 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
1040 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
踏進泰國廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan