Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů listového těsta
- 60 gramů provolone (italského sýru), na kousky (2 cm)
- 30 gramů šalotky, napůl
- 25 gramů čerstvé petržele, omyté a okapané
- 60 gramů slaniny, na kostičky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů cannellini, fazolí, sušených, vařených (viz tip)
- 1 špetka soli
- 2 vejce
- 60 gramů quinoy vařené (viz tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2807 kJ / 671 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Indické placky paratha s květákem
1 godz.
Dýňový hummus
1 godz.
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10 min
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1 godz.
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7 Std. 45 Min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5min
Plněný lilek po orientálsku
1 Std. 20 Min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1 Std. 20 Min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1 godz. 10 min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30 min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 min