Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů gnocchi
- 160 gramů pórku
- 2 polévkové lžíce másla
- 200 gramů kuřecího vývaru
- 4 velké krevety, čerstvé, neloupané
- 150 gramů malých krevet, loupaných, rozmrazených
- 150 gramů čerstvého sýru, krémového (např. Gervais®)
- kopr, čerstvý, nasekaný nahrubo
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 3337 kJ / 795 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Penne se slávkami
1h 5min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Pikantní sicilské špagety
30min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min
Ananas v balíčku
1h
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3h