Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů gnocchi
-
160 gramů pórku
-
2 polévkové lžíce másla
-
200 gramů kuřecího vývaru
-
4 velké krevety, čerstvé, neloupané
-
150 gramů malých krevet, loupaných rozmrazených
-
150 gramů čerstvého sýru krémového (např. Gervais®)
-
kopr, čerstvý nasekaný nahrubo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
51 g
Kalorie
3337 kJ /
795 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jemná treska s mascarpone
35 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Smetanovo-malinový nepečený dezert
1 godz. 20 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Treska v pivním těstíčku
30 min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 min