Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cranberry Pesto Stuffing
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 60 g)½
-
butter20 g
-
dried cranberries50 g
-
hazelnuts30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
Camembert quartered150 g
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 60 g)½
-
fresh chives quartered10
-
butter20 g
-
water500 g
-
chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
potatoes small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)6
-
chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)3
-
fresh green beans trimmed150 - 200 g
-
dry white wine20 g
-
plain flour2 Tbsp
-
English mustard3 tsp
-
horseradish relish2 tsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54.5 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pizzaiola
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Pasta Salad with Salami
25 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chicken Enchiladas
1 godz.