Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Beetroot Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Sponge
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (see tip)250 g
-
dark chocolate small pieces or callets250 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour100 g
-
ground almonds50 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
Icing
-
vanilla sugar80 g
-
cream cheese200 g
-
dark chocolate roughly chopped, for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
7.5 g
Kalorie
2299 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Węglowodany
48.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min