Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami

Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porcí

Składniki

  • 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
  • 25 gramů čerstvé petržele jen lístky
  • 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných okapaných
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 10 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
  • 150 gramů bílého vína, suchého
  • 150 gramů vody

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 33.8 g
Kalorie 1924 kJ / 460 kcal
Tłuszcz 35.9 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...