Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů ančoviček (cca 6 filetů)
- 25 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 1 polévková lžíce kaparů, nakládaných, okapaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů citrónové šťávy
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- 1500 - 2000 gramů jehněčího masa (jehněčí plec)
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 150 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinná marináda
Keine Bewertungen
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Keine Bewertungen
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Slávky alla Medoc
50min
Žampiony v octu
Keine Bewertungen
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1h 30min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h