Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua mineral
- 250 g de harina, y un poco más para trabajar
- 1 cucharadita de sal
- aceite, para engrasar
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 250 kJ / 60 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panes al vapor
40 Min
Pan integral
3 Std.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Pan de frijol
1 Std. 40 Min
Galletas integrales con guacamole ligero TM6
40 Min
Pan de frutas
2 godz. 55 min
Canastas de queso y espárragos
1 Std.
Pan de soda
35 Min
Pan con levadura química
30 Min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min