Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 rebanadas de tocino ahumado
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de arroz arborio
- 250 g de vino tinto
- 550 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 100 g de col morada, en tiritas
- 2 cucharaditas de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2297 kJ / 547 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Filete a la pimienta
20min
Risotto de alcachofa
25 Min
Risotto de calabacita
25 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 Min
Pappardelle al limón
45min
Pad thai
40min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min