Urządzenia i Akcesoria
Mojo Amarillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
gelbe Paprika geputzt400 g
-
Knoblauchzehen2
-
grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken1
-
Zitrone unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Orangensaft30 g
-
Sherryessig2 EL
-
Olivenöl100 g
-
Paniermehl30 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1177 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucenwunder
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli, klassisch
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Asia-Gewürzpaste
50 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Zitrus-Aioli
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min