Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche de coco
- 10 - 15 g de levadura prensada fresca
- 270 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de sal
- 500 g de agua
- 500 g de secreto de cerdo en tiras de 1 cm
- 20 g de zumo de lima
- 100 g de champiñones en cuartos
- 3 - 4 espárragos verdes en trozos
- 1 cucharada de salsa hoisin
- 1 lima en cuartos
- 100 g de salsa de ostras
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2281 kJ / 545 kcal
- Białko
- 36.4 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bao buns de secreto ibérico
2j 30 menit
Pollo teriyaki
2hod. 5min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Pato Pekín - China
1hod. 30min
Pollo caramelizado con sésamo - Malasia
1h 25min
Panes al vapor con pollo teriyaki
30min
Samosas de pollo - India
2h 20 min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Bao buns de cerdo
2h
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Naan indio
1h 40min