客家小炒

客家小炒

3.6 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 五花肉 切條
    150 克
  • 五香豆干 切條
    120 克
  • 乾魷魚 以清水泡發後切條
    50 克
  • 蠔油
    1 ½ 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 切段
    10 克
  • 芹菜 取莖、切段
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.4 g
Kalorie 996.1 kJ / 238.3 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 1.236 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...