Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfel-Nuss-Ecken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 Portionen
Składniki
-
Erdäpfel, mehlig in Schale am Vortag gekocht250 g
-
Haselnüsse60 g
-
Walnusshälften60 g
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr für die Arbeitsfläche250 g
-
Salz2 TL
-
Thymian, getrocknet2 TL
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1560 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grünkohl-Biscotti
1u.
Karfiolkuchen
1u. 40min
Käse-Sesam-Ecken
2u.
Rote-Bete-Franzbrötchen
3u.
Pikante Erdäpfelbuchteln
1u. 50min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2u. 15min
Grünkohlmuffins
35min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2u. 20min
Pizza-Profiteroles
2u.
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1u. 40min
Porree-Schinken-Taler
2u. 10min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1u. 30min