Urządzenia i Akcesoria
Trofie
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß400 g
-
Wasser und etwas mehr zum Nudeln kochen210 g
-
Salz und etwas mehr zum Nudeln kochen¾ TL
-
Mehl zum Bearbeiten
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1511 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 godz.
Caponata-Crostini
4 godz. 40 min
Gewürzreis
30 min
Focaccia di Mandorla
2 godz.
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 godz. 15 min
Zitronenreis
40 min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 godz. 50 min
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Tomaten-Salbei-Sauce
30 min