Urządzenia i Akcesoria
Trofie
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß400 g
-
Wasser und etwas mehr zum Nudeln kochen210 g
-
Salz und etwas mehr zum Nudeln kochen¾ TL
-
Mehl zum Bearbeiten
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1511 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Vegetarische Rollen
25 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Schwarze Linguine
45 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2 godz. 40 min
Flammkuchen mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 30 min
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min