Urządzenia i Akcesoria
Cremespinat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen nach Geschmack und Größe2 - 3
-
Weizenmehl, glatt20 g
-
150 g MilchSchlagobers150 g
-
Salz1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Blattspinat, frisch500 g
-
Wasser (opcjonalnie) je nach gewünschter Konsistenz50 g
-
Sauerrahm (opcjonalnie) zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
657 mg
Białko
3 g
Kalorie
499 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Rote-Rüben-Relish
1 godz. 15 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Rotkraut
1 godz.
Letscho
40 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Powidl
8 godz.
Krautfleckerl
40 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min