Urządzenia i Akcesoria
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
5 kuřecích prsou, bez kůže (cca 150 gramů každé)
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
20 gramů bazalky, čerstvé
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky čerstvé
-
2 snítky tymiánu, čerstvého
-
1 vejce
-
100 gramů tvarohu
-
1 pórek
-
500 gramů vody
-
600 gramů brambor na kostičky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
46 g
Kalorie
1616 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sezónní speciality
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Krůtí rolky s rýží
40 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Hovězí na pivu
1 godz. 45 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 godz.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Kuřecí špízy s kmínovou rýží a teplým zeleninovým salátem
2 godz.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1 godz. 10 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.