Urządzenia i Akcesoria
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porcí
Składniki
-
máslo na vymazání formy
-
hladká mouka na vysypání formy
-
60 gramů loupaných mandlí
-
300 gramů hrušek zralých, na kousky, plus extra pro servírování
-
4 vejce
-
80 gramů medu
-
60 gramů hnědého cukru
-
5 gramů portského vína
-
80 gramů kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
1000 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
85.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
806.9 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Moučníky
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2 godz. 30 min
Řezy Tiramisu
1 godz.
Čokoládový dort
40 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Matcha pralinky se zázvorem
Brak ocen
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 godz.
Čokoládovo-karamelový řez
4 godz. 30 min
Cuketovo-cizrnové placičky
8 godz. 20 min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1 godz.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1 godz. 40 min
Kokosový RAW bar
14 godz. 25 min
Vánoční chlebíček se sušeným ovocem a ořechy
3 godz. 10 min