Urządzenia i Akcesoria
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porcí
Składniki
-
máslo na vymazání formy
-
hladká mouka na vysypání formy
-
60 gramů loupaných mandlí
-
300 gramů hrušek zralých, na kousky, plus extra pro servírování
-
4 vejce
-
80 gramů medu
-
60 gramů hnědého cukru
-
5 gramů portského vína
-
80 gramů kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
1000 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Sód
85.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
806.9 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Moučníky
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bramborový salát s červenou řepou
40 min
Švestkový clafoutis
Brak ocen
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Britské křížové bochánky
3 godz. 50 min
Mini flan cake v páře
2 godz. 40 min
Minestrone
45 min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 godz. 20 min
Pekanový dort
1 godz. 30 min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Rumová kolečka
45 min
Krém Saint-Germain
50 min