Urządzenia i Akcesoria
Slaný závin s osmahnutými bramborami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porce
Składniki
Těsto na závin
-
250 gramů hladká mouka
-
1 špetka soli
-
120 gramů vody vlažné
-
20 gramů oleje
Bramborová náplň a dokončení
-
120 gramů cibule napůl
-
80 gramů másla
-
120 gramů mléka
-
500 gramů brambor vařených, na kousky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
-
3 žloutky
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
-
¼ čajové lžičky muškátového oříšku, strouhaného
-
½ čajové lžičky sušené majoránky
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
13 g
Kalorie
2527 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veget! Pohoda bez masa
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10min
Cuketovo-bramborová nádivka
1u. 5min
Mléčné knedlíky
40min
Včelí koláč s polevou
1u. 25min
Bazalkovo-hořčičný dip
20min
Makové houstičky s chorizem
2u. 30min
Koláč z černého čaje s vlašskými ořechy
35min
Bramborové muffiny s parmazánem
1u. 10min
Brioška
8u.
Chléb se sýrem a salámem
1u. 40min
Bochánky s polevou z kondenzovaného mléka s kokosem
1u. 15min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1u. 10min