Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát z červené řepy
- 250 gramů červené řepy, na kousky
- 40 gramů jarní cibulky, na kousky
-
10
gramů polníčku
lub 10 gramů baby špenátu - 50 gramů polotučného tvarohu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 čajová lžička hrubozrnné hořčice
- ¼ čajové lžičky soli
Sýrové mističky
-
30
gramů polníčku
lub 30 gramů baby špenátu - 15 gramů olivového oleje, plus extra na vymazání mističek
-
30
gramů mandlí, loupaných
lub 30 gramů vlašských ořechů, loupaných - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny®
- 2 vejce
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5140 kJ / 1224 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Zeleninový krém
45min
Datlovo-sýrová paštika
5 Min
Hrachovo cizrnové toasty
10min
Zeleninový salát ve skleničce
20min
Ostružinové želé
1h
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Brak ocen
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Bigos
1h 30min
Vánoční koláč se sušeným ovocem a mandlemi
2h 30min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min