Urządzenia i Akcesoria
Křupavoučký květák
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
24 kusů
Składniki
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky
-
50 gramů sýru ementálu na kousky
-
200 gramů květáku
-
1 vejce
-
1 bílek
-
1 čajová lžička sušené bazalky
-
1 čajová lžička sušeného oregána
-
1 čajová lžička čerstvé petrželky
-
3 špetka soli
-
3 špetka kajenského pepře, mletého (opcjonalnie)
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
1.9 g
Kalorie
106 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hot curry
5 min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5 min
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1 godz. 15 min
Římské gratinované artyčoky
45 min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Horká čokoláda (bez laktózy)
15 min
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Vegetariánské chilli
1 godz. 5 min
Čokoládové perníčky
1 godz. 45 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 min
Hrášková polévka s mátou
30 min