Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 rajčata, velká nebo 6-8 středních
- 4 špetky soli, podle chuti
- 250 gramů slaniny, na kostičky
- 120 gramů bílých žampiónů, čerstvých
- 200 gramů kozího sýra, zralého
- 2 čajové lžičky provensálského koření
- 1 - 2 špetky čerstvě mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1078 kJ / 259 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 godz. 10 min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 godz. 10 min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Kávovo-karamelový likér
35 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Jahodový likér s mátou
10 min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 min
Slaný koláč chryzantéma
1 godz. 55 min