Génoise au chocolat

Génoise au chocolat

3.8 121 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 parts

Składniki

  • 20 g de beurre doux mou, et un peu pour le moule
  • 100 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 4 œufs
  • 140 g de sucre en poudre
  • 40 g de cacao en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 128.3 kcal / 545.2 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...