Urządzenia i Akcesoria
培根起士雞肉卷&雞肉清湯、紅藜米飯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
培根起士雞肉卷
-
培根片6 片
-
去皮去骨雞胸肉 (約3付),橫向剖半對切成6份300 克
-
鹽 少許
-
黑胡椒粉 少許
-
比薩起士絲30 克
-
蘆筍 去除尾端較硬的部位12 根
-
紅蘿蔔 切成6等份長條狀60 克
紅藜米飯、雞肉清湯
-
水1000 克
-
雞翅 (二節翅)300 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
紅蘿蔔 切條(約0.5公分)60 克
-
西洋芹 取莖、切條(約0.5公分)30 克
-
乾燥月桂葉 (opcjonalnie)1 片
-
義大利綜合香料 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
紅藜麥50 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
86 g
Kalorie
5525 kJ /
1320 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一鍋多菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan