木耳炒豆包

木耳炒豆包

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 削皮切絲
    10 克
  • 新鮮黑木耳 洗淨切絲,預先川燙
    20 克
  • 生豆包 切絲
    1 片
  • 高麗菜 洗淨切絲
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 切末,裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.91 g
Kalorie 189 kJ / 45 kcal
Tłuszcz 3.105 g
Błonnik 1.005 g
Węglowodany 2.828 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...