Urządzenia i Akcesoria
木耳炒豆包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
紅蘿蔔 削皮切絲10 克
-
新鮮黑木耳 洗淨切絲,預先川燙20 克
-
生豆包 切絲1 片
-
高麗菜 洗淨切絲200 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮香菜 切末,裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.91 g
Kalorie
189 kJ /
45 kcal
Tłuszcz
3.105 g
Błonnik
1.005 g
Węglowodany
2.828 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan