Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 200 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 7423 kJ / 1781 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 171.3 g
- Tłuszcz
- 113.4 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Chocolate vienés
20 min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Chocolate a la taza
15 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Salsa de toffee
15 Min
Sirope de chocolate
20 min
Tarta de trufa y nata
10h 15min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min