Wersje kompatybilne
Pequeno-almoço com compota de morangos e chia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chantilly de coco
- 800 g leite de coco
- 20 g mel
Compota
- 500 g morangos congelados
- 10 g mel
- 20 g sementes de chia
Granola
- 10 g azeite
- 20 g mel
- 200 g leite de coco
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 200 g flocos de aveia
- 50 g noz
- 50 g amêndoa s/ pele
- 50 g sementes de abóbora
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2772 kJ / 662.5 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 50.4 g
- Tłuszcz
- 39.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 41.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gressinos com dip de chocolate branco
25 Min
Bolas energéticas de banana
15 min
Barras geladas de cenoura e coco
30min
Crepes de trigo-sarraceno
15 min
Batido antioxidante
10 Min
Barras de cereais com alperce
30min
Barras de cereais e frutos secos
40 min
Panquecas integrais com requeijão
30min
Barritas de cereais
55 min
Batido de cenoura e coco
10 Min
Panquecas de aveia com bebida de amendoim
8 godz. 55 min
Pudim de chia, manga e maracujá
1u. 10min