花生豆腐

花生豆腐

2.8 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
500 克

Składniki

  • (烹煮和混蓮藕粉用)
    450 克
  • 花生仁 生花生,浸泡3小時
    70 克
  • 蓮藕粉 細粉
    3 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 克

Białko 42 g
Kalorie 434 kJ / 20 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 278 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...