Rizoto trikolora

Rizoto trikolora

4.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 kusů

Składniki

Ragú
  • 80 gramů cibule na čtvrtky
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje
  • 300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
  • 50 gramů bílého vína
  • 150 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Rizoto
  • 30 gramů šalotky napůl
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
    1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
  • 30 gramů parmazánu, strouhaného
  • 60 gramů špenátu, mraženého, sekaného rozmraženého

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 kus

Białko 11.75 g
Kalorie 1280 kJ / 306 kcal
Tłuszcz 13.13 g
Błonnik 0.81 g
Węglowodany 35.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...