Wersje kompatybilne
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de vinagre balsámico
- 50 g de azúcar moreno
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1141 kJ / 273 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Salsa de fruta (coulis)
10min
Ensalada César con chipotle
30min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Reducción de salsa de soya
1h 20min
Reducción de vinagre balsámico
1h 20min
Ceviche peruano
1h 15min
Risotto al vino tinto
25min
Reducción de vino tinto
40min
Infusión de canela
45min
Mermelada de cebolla
1h 45 min