Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 1 pizca de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 100 g de requesón
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Gnocchis de papa
50min
Soufflé de queso horneado TM6
1 Std. 25 Min
Sopa de chícharo
1 Std. 30 Min
Omelete Caprese de claras
20 Min
Pan plano de papa
12h
Pasta fresca básica
25 Min
Ravioles de salmón y queso
50min
Salsa de jitomate
35min
Fetuccini con hongos TM6
1 Std.
Masa para pasta fresca
1 Std.
Pizza de Nápoles
1 Std.