Burro ai funghi porcini

Burro ai funghi porcini

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
1 Ricetta completa

Składniki

  • 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco lavate e asciugate

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1791 kcal / 7493 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 193.3 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...