Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 193.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bon bon ripieni di toffee
2 Std. 30 Min
Cremoso al caffè
5 godz. 30 min
Salsa al cren
120h 10min
Ravioli di patate e gamberi
1sa 20 dk
Budini al cocco al vapore
Brak ocen
Torta mimosa gelato
3h 30min
Burro al tonno
1sa 20 dk
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 dk
Dolce all'ananas in vasetto al vapore
1 godz. 5 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1sa
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 dk
Sformatini di gamberi e verdure
35 dk