Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 193.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al pane
8 Std. 30 Min
Crostini ubriachi
30min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Burro al tonno
1h 20min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Raviggiolo di Cernusco
2 godz. 30 min
Budino di ricotta
5h 45 min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Cioccolata calda all'anice stellato
20min
Panna cotta al melone
4 Std. 15 Min
Ananas al cartoccio
1j