Frische Gnocchi mit Taleggiosauce

Frische Gnocchi mit Taleggiosauce

3.8 49 ocen
Przygotowanie 1 godz. 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    35 g
  • Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
    1050 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (5 mm)
    370 g
  • Hokkaido-Kürbis in Stücken (2-3 cm)
    225 g
  • Mehl und mehr zum Bearbeiten
    660 g
  • Zitronenschale (1 x 3 cm)
    1 Stück
  • Ei
    1
  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
    2 ½ TL
  • Butter
    25 g
  • Milch
    300 g
  • Taleggio in Stücken
    150 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    2 - 3 Stängel

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 621 kcal / 2601 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 96 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...