Urządzenia i Akcesoria
辣炒四季豆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
3 瓣 蒜头独头蒜1 瓣
-
干辣椒 去蒂去籽3 支
-
新鲜四季豆 去头去筋,切段500 克
-
糖1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
生抽2 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.6 g
Kalorie
686 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny