Urządzenia i Akcesoria
木瓜優格米漿
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 杯
Składniki
-
木瓜 去皮、去籽,切塊300 克
-
檸檬 取皮屑和汁液1 顆
-
奇亞籽 多備一些裝飾用2 大匙
-
冰塊 (每塊約3公分大小)6 - 8 塊
-
原味優格120 克
-
蜂蜜40 克
-
250 克 豆漿米漿 (沒加花生)250 克
-
新鮮薄荷 只取葉子2 枝
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)¼ 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
8 g
Kalorie
845 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早餐果昔
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan