核桃鷹嘴豆烤餅

核桃鷹嘴豆烤餅

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 塊

Składniki

  • 紫洋蔥
    100 克
  • 香菜
    30 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 罐裝鷹嘴豆 洗淨,瀝乾
    240 克
  • 核桃
    70 克
  • 檸檬汁
    20 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • 凱宴辣椒粉
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 小蘇打粉
    ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    2 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 2.4 g
Kalorie 349.9 kJ / 83.7 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...