![Panini all'olio Panini all'olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B49784E-0B50-4449-BE29-85F1F07974DE/Derivates/39227867-de66-4cc2-81a1-b731f69cf976.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1
lub 550 g di farina tipo 00 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50 min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pancarrè
5 Std.
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane pugliese
29h 20min
Il pane di Altamura
4h
Rosette
5h 20min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min