Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1
lub 550 g di farina tipo 00 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Pancarrè
5h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini all'olio (TM6)
1sa 10 dk
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3h 30min
Panini rosette
23h 20min
Rosette
5h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min