Urządzenia i Akcesoria
Panini all'olio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 pezzi
Składniki
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550 g di farina tipo 00550 g di farina tipo 1
-
70 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino raso di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8 g
Kalorie
1322 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini al latte
4 godz. 50 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pancarrè
5 godz.
Rosette
5 godz. 20 min