Urządzenia i Akcesoria
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porce
Składniki
-
4 - 5 snítek čerstvé petržele omyté a okapané
-
1000 gramů slávek jedlých, čerstvých a srdcovek, očištěných, „bez vousů“
-
500 gramů vody
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
50 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli paprička, čerstvá bez semínek
-
50 gramů suchého bílého vína
-
300 gramů rajčatového protlaku
-
1 špetka soli
-
1 špetka čerstvě umletého pepře
-
320 gramů těstovin typ spaghettini
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
36.63 g
Kalorie
2288 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
80.88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rychlá asijská hovězí polévka
40 min
Lososové burgery
30 min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min
Pečené bramborové mističky se zeleninovou náplní
Brak ocen
Nanuk v sušence
6 godz. 40 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Brak ocen
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Vitello tonato
2 godz.
Milkshake s burákovým máslem
15 min
Chačapuri
1 godz. 15 min
Restovaná zelenina (pak choi)
10 min