Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 snítek čerstvé petržele, omyté a okapané
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých a srdcovek, očištěných, „bez vousů“
- 500 gramů vody
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, na kousky (2–3 cm)
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, bez semínek
- 50 gramů suchého bílého vína
- 300 gramů rajčatového protlaku
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- 320 gramů těstovin, typ spaghettini
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2288 kJ / 546 kcal
- Białko
- 36.63 g
- Węglowodany
- 80.88 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chia jogurtová sklenička
10min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Brak ocen
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Slávky alla Medoc
50 Min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Sicilský krevetový salát
40min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Obláčková pečená vejce
20min