Torta di pane con nocciolata

Torta di pane con nocciolata

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni

Składniki

Nocciolata
  • 220 g di nocciole
  • 70 g di zucchero
  • 5 - 10 g di cacao amaro in polvere
Torta di pane
  • 90 g di burro + q.b. per imburrare
  • 200 g di pane secco a cubetti, tostato
  • 150 g di zucchero
  • 2 uova
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 428 kcal / 1791 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 42.9 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...