Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Schraubgläser
Składniki
-
Pfirsiche entsteint, gelbfleischig, reif, geschält, in Stücken500 g
-
Aprikosen entsteint, halbiert500 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
1762 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer im Glas
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Mirabellen-Apfel-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min