Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce

Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
64 pieces

Składniki

Sauce
  • olive oil
    80 g
  • Dijon mustard
    30 g
  • agave syrup
    10 g
  • poppy seeds
    10 g
  • lemon juice only
    1
Tapioca Balls
  • stale white bread torn in pieces
    150 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • cassava cut in pieces (3 cm)
    680 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    130 g
  • oil (e.g. sunflower or groundnut), plus extra for frying
    30 g
  • plain flour
    60 g
  • medium eggs beaten
    2

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 157 kcal / 657 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...