Oat and Cashew Pasties

Oat and Cashew Pasties

3.5 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
80 pieces

Składniki

Filling
  • rolled oats
    150 g
  • water for soaking
  • cashew nuts
    100 g
  • fresh parsley
    15 g
  • onions quartered
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    250 g
  • red peppers cut in pieces
    50 g
  • olive oil
    50 g
  • garlic cloves
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • large eggs
    3
  • dried oregano
    1 tsp
Dough
  • water
    800 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • potatoes red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
    600 g
  • unsalted butter soft
    240 g
    240 g margarine
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    600 g
  • egg yolks beaten, for brushing
    3

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 82 kcal / 343 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...